ΣΕ ΤΙ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤ

ΣΕ ΤΙ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤ
Η νομική προστασία είναι μια προαιρετική κάλυψη που παρέχεται εφόσον την επιλέξει ο ασφαλισμένος. Αν και προαιρετική, είναι από τις πρώτες καλύψεις που θα πρέπει να επιλέγονται, καθώς όχι μόνο είναι συνηθισμένη περίπτωση να χρειαστεί ως κάλυψη, αλλά και σε περίπτωση που την χρειαστείτε θα γλυτώσετε αρκετά χρήματα.
Σας καλύπτει με τα έξοδα δικηγόρων και λοιπά έξοδα που θα χρειαστούν σε περίπτωση που θα πρέπει να παραστείτε σε δικαστήριο σχετικό με ατύχημα που είχατε με το αυτοκίνητό σας. Επίσης, σε περίπτωση ατυχήματος στο οποίο δεν έχετε ευθύνη και έχετε διαφωνία με τον άλλο οδηγό για το ποιος φταίει, η ενεργοποίηση και μόνο της νομικής προστασίας μπορεί να λειτουργήσει υπέρ σας στην αποδοχή της ευθύνης από τον άλλο οδηγό ή την ασφαλιστική του, προκειμένου να μην οδηγηθεί η υπόθεσή σας στο δικαστήριο εφόσον θα γνωρίζουν πως εκεί θα δικαιωθείτε.
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΚΑΛΥΨΗ ΑΥΤΗ?
Δεν ενεργοποιείται όταν και οι δύο εμπλεκόμενοι σε ατύχημα είναι ασφαλισμένοι στην ίδια εταιρεία, όταν ο ασφαλισμένος είναι ο υπαίτιος της ζημιάς όπου σε αυτές τις περιπτώσεις ο ασφαλισμένος θα πρέπει να βρει δικηγόρο δικό του και να αναλάβει όλα τα έξοδα ή και όταν η ασφαλιστική δεν επιθυμεί να κάνει χρήση της νομικής κάλυψης για δικούς της λόγους.
Για αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει ξεχωριστό πρόγραμμα νομικής προστασίας για οχήματα της ARAG που ανάλογα το ασφαλίζομενο κεφάλαιο που θέλουμε, καλυπτόμαστε για όλες τις νομικές περιπτώσεις, με πλήρης κάλυψη όλων των εξόδων και με ένα κόστος που ξεκινά από 23 ευρώ το ΧΡΟΝΟ!!
Για περισσότερες λεπτομέρειες καλέστε με ή στείλτε μου μήνυμα!