Όλοι οι ασφαλισμένοι μέσω του γραφείου μου μπορούν να απολαμβάνουν τις κάτωθι παροχές:

1. Συνεργαζόμενα συνεργεία με παροχές όπως: Πλήρης διαχείρισης φακέλου & άμεσος συντονισμός όλων των διαδικασιών. Παροχή οχήματος αντικατάστασης. Παραλαβή και παράδοση του οχήματος στο χώρο σας, εφόσον υποστηρίζεται η παροχή στη περιοχή σας.Τεχνικός έλεγχος οχήματος. Δεύτερη εκτίμηση από πραγματογνώμονά μας, αν κρίνεται αναγκαίο. Έγγραφη εγγύησης επισκευής. Μεταφορά οχήματος με δικούς μας γερανούς, εφόσον έχει γίνει ήδη η χρήση μεταφοράς από οδική βοήθεια ή φροντίδας ατυχήματος του ασφαλισμένου και θέλει να μεταφέρει το όχημά του για δεύτερη φορά. Καθαρισμός του οχήματος κατά τη παράδοση.

2. Η επιλογή ''Φροντίδα'' διασφαλίζεται με ένα συμφωνημένο προσιτό κόστος  ο καθαρισμός Ι.Χ, φορτηγών, πούλμαν, σκαφών, αεροσκαφών και κτιρίων, που έχουν υποστεί τις όποιες ζημιές λόγω πλημμύρας, πυρκαγιάς, θραύσης κρυστάλλων ή αδειάσματος πυροσβεστήρα. Πρόκειται για μία σειρά υπηρεσιών που παρέχονται αποκλειστικά από το εξειδικευμένο προσωπικό της Steam Wash, εξασφαλίζοντας με δικά τους μέσα τον καθαρισμό.

Η εταιρεία βιολογικού καθαρισμού Steam Wash καινοτομεί στο τομέα του καθαρισμού, καθώς είναι μοναδική στο είδος της.

3. Διαθέτω πολύχρονη συνεργασία με την εταιρεία επισκευής θραύσης κρυστάλλων Carglass και όσοι πελάτες μου έχουν υποστεί ζημιά θραύσης κρυστάλλων μπορούν να έχουν ακόμη πιο άμεση εξυπηρέτηση και ακόμη καλύτερες τιμές αν φτιάξουν μόνοι τους την εκάστοτε ζημιά, όπως και σε λοιπές παροχές της εταιρείας.

4. Παρέχω συνεργασία με ηλεκτρολόγο ο οποίος διαθέτει εμπειρία ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, συστημάτων ασφαλείας, μελετών, εκδόσεις πιστοποιητικών, άμεση αποκατάσταση βλάβης. Με την εταιρεία ΜΚSolutions επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 6975746307 και λέγοντας ότι καλείτε από μένα, σας παρέχεται καλύτερη τιμή για όποια ενέργεια θέλετε να κάνετε.

5. Επίσης, παρέχω συνεργασία με έμπειρο τεχνικό στα συστήματα εγκατάστασης καμερών, συναγερμών, θυρεοτηλεοράσης, κεραίες, πιστοποιήσεις κα..Με την εταιρεία GTsecurity μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 6977071062 και λέγοντας ότι καλείτε από μένα, σας παρέχεται καλύτερη τιμή για όποια ενέργεια θέλετε να κάνετε.

6. Ακόμη, έχω συνεργασία με εξιδικευμένη εταιρεία στο χώρο της νομικής υποστήριξης τροχαίων ατυχημάτων της κυρίς Κοναξή Ευγενίας, μέσω της οποίας παρέχεται νομική προστασία, συμβουλευτική και εκπροσώπηση, τεχνική πραγματογνωμοσύνη, αλλά και ιατρική πραγματογνωμοσύνη. Η παροχή αυτή δίνεται σε πελάτες μου που δεν έχουν ξεχωριστό συμβόλαιο νομικής προστασίας οχημάτων και επιθυμούν τη νομική εκπροσώπηση ξεχωριστά, σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος που πρέπει να ακολουθήσει τη νομική οδό.

7. Επιπλέον, όσοι διαθέτουν ασφαλιστήρια υγείας απολαμβάνουν σε επιλεγμένα ιδιωτικά νοσοκομεία παροχές VIP, περισσότερες εκπτώσεις/μεγαλύτερα όρια σε επείγοντα και διαγνωστικές εξετάσεις ή ακόμη και απορρόφηση του εκπιπτόμενου ποσού στα ασφαλιστήρια υγείας.

8. Τέλος, μέσω του γραφείου μου υπάρχει η δυνατότητα ανανέωσης της κάρτας καυσαερίων, του ΚΤΕΟ του οχήματός σας, αλλά και τυχόν τροποποιήσεις της άδειας κυκλοφορίας-μεταβιβάσεις, από επίσημο μηχανολόγο-μηχανικό, με τεχνικό γραφείο στον Ασπρόπυργο, ο οποίος είναι και τεχνικός διευθυντής στο ΚΤΕΟ Ασπροπύργου. Μπορεί να αναλάβει να σας περάσει το όχημα σας, χωρίς να χρειαστεί να παραστείτε εσείς σε ΚΤΕΟ, να σας εκδώσει τη κάρτα καυσαερίων ή και να κάνει τις διαδικασίες μεταβίβασης ή οποιασδήποτε ενέργειας επιθυμείτε εσείς σε υπουργείο (πχ. έκδοση πινακίδων σε τρέιλερ, τροποποίηση άδειας κυκλοφορίας με δικαιούχους κτλπ…). Επίσης, για τους επαγγελματίες, αναλαμβάνει και την επιθεώρηση των γερανών ή και εργοστασιακών μηχανήματων με έκδοση πιστοποιητικών κ αδειών. Όλα αυτά, με ένα ‘’κόστος γραφείου’’, ώστε να εξυπηρετηθείτε άμεσα.

Όλοι τους παρέχουν εξυπηρέτηση σε όλη την Ελλάδα, εξυπηρετούν επαγγελματίες και ιδιώτες, έχουν έμπειρη ομάδα μαζί τους και μπορούν να σας εξυπηρετήσουν σε ό,τι χρειάζεστε στο τομέα του ο καθένας ξεχωριστά.

Για να λάβετε αυτές τις παροχές επικοινωνήστε μαζί μου για να σας κατευθύνω στο 6971808383!

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείχνετε!
 

Δεν υπάρχει περιεχόμενο αυτή τη στιγμή.